Voorbeschouwing speelronde 7 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat speelronde 7 van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

SJS – SCN

Een duel tussen twee ploegen uit de zaterdag 4e klasse D die momenteel in de middenmoot staan. Met dien verstande dat het gat naar de ploegen boven hen niet al te groot is. Beide teams vergaarden tot nu toe 9 punten uit 6 wedstrijden. SJS won afgelopen zaterdag eindelijk weer eens na drie gelijke spelen op rij. De ploeg uit Stadskanaal is dan ook al een tijdje ongeslagen en dat kan het nodige vertrouwen geven richting het duel met SCN. Die ploeg kreeg afgelopen zaterdag een oorwassing van koploper Vitesse ’63. Het werd maar liefst 8-1 voor de ploeg uit Koekange. Bovendien liep SCN ook tegen een rode kaart aan en ook de week ervoor liep het  tegen rood aan en verloor het. Voor SJS zal het zaak zijn om SCN een volgende tik uit te delen. Ook om de aansluiting met de bovenste ploegen niet te verliezen.

NWVV – VCG

Een topper in de zaterdag 5e klasse F tussen de nummers drie en twee van de ranglijst. VCG behaalde tot nu toe 15 punten uit 6 wedstrijden, NWVV haalde 13 punten uit 6 wedstrijden. De inzet voor de Nieuw-Weerdingers is dan ook de tweede plaats. Afgelopen weekeinde won het ternauwernood van VVAK, maar verloor het ook twee spelers met een directe rode kaart.  De vraag is dan ook af NWVV dat zaterdag kan opvangen. Tegenstander VCG is inmiddels bezig met een goede serie. De ploeg uit Geesbrug verloor alleen het openingsduel van koploper Borger. Daarna werden vijf overwinningen behaald en dus zal VCG met het nodige vertrouwen afreizen naar Nieuw-Weerdinge. De vraag is dan ook of NWVV een einde aan de zegereeks van VCG kan maken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rolder Boys en Rick Slor verlengen samenwerking

Rolder Boys en Rick Slor zetten de samenwerking voor in het nieuwe seizoen.

Prettige Kerst!

De redactie van FC Kanaalstreek wenst iedereen prettige Kerstdagen. Dagen waarop de edele voetbalsport ...

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties in de Kanaalstreek.