Gasselternijveen in eigen huis onderuit tegen Schoonebeek

Gasselternijveen verloor in eigen huis van Schoonebeek.

Gasselternijveen blijft wisselvallig presteren in de zondag 4e klasse D. De drie overwinningen en drie nederlagen geven de prestatie dan goed weer van Nieveen, dat afgelopen zondag voor de derde keer dit seizoen onderuit ging. Thuis verloor het met 0-2 van Schoonebeek.

In de eerste helft ging het gelijk op tussen beide teams en waren er kansen voor beide ploegen. Beide doelmannen konden echter niet gepasseerd worden. Toch brak Schoonebeek op slag van rust de ban en was het Leon Steffens die scoorde.

Lang spannend

In de tweede helft bleef het vooral heel lang spannend. Schoonebeek zocht naar een beslissende 0-2, Gasselternijveen was op zoek naar de gelijkmaker. Kansen op de 0-2 kwamen er ook wel voor de gasten, maar de treffer bleef uit. En daardoor zat er nog altijd een resultaat in voor Nieveen, dat er ook nog kansen voor kreeg. Maar ook de gelijkmaker viel niet en pas in  blessuretijd viel de beslissing. Steffens scoorde zijn tweede van de middag nadat geklungel aan de kant van de thuisploeg werd afgestraft. Zo won Schoonebeek uiteindelijk met 0-2.