Nieuw Buinen wint in spectaculair duel van negental Gruno

Een spectaculaire wedstrijd met veel doelpunten, maar uiteindelijk wel drie punten voor Nieuw Buinen.

Nieuw Buinen heeft na vijf wedstrijden op rij zonder overwinning eindelijk weer eens gewonnen. Dat deed het van rode lantaarndrager Gruno, dat nog 0 punten heeft uit zeven wedstrijden. Het werd in een waar spektakel uiteindelijk 4-6 voor Nieuw Buinen.

Het begin van de wedstrijd verliep naar wens voor Nieuw Buinen, dat na twintig minuten spelen al met 0-2 voor stond dankzij twee doelpunten van Eddie Schoenmaker. Binnen het half uur werd het zelfs al 0-3 door Robert Tieks. Daarmee leek de wedstrijd zo goed als gespeeld. Helemaal toen de thuisploeg vlak daarna twee rode kaarten kreeg binnen een kort tijdsbestek. Bobby Coster en Mike Kleiker konden inrukken, maar het negental maakt het de bezoekers in de restant van de wedstrijd nog knap lastig. De thuisploeg scoorde de 1-3 via Timmy van der Molen, maar Thijs Hateboer bepaalde de russtand op 1-4.

Met elf tegen negen leek er een makkelijke overwinning in het verschiet te liggen voor Nieuw Buinen, dat zelfs kort na rust op 1-5 en 1-6 kwam via Hateboer en Tieks. Een grote marge voor de gasten die uiteindelijk nog behoorlijk slonk. Van der Molen, Sharon Lasut en Robert Oosterhof maakten de score nog een stuk dragelijker voor de hekkensluiter. Het bleef uiteindelijk bij 4-6, maar Nieuw Buinen liet zo wel een mooie kans liggen om het doelsaldo flink op te vijzelen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Spijker en Wiggers helpen HOC

Binnen tien minuten had HOC in de wedstrijd tegen Weiteveense Boys een ruime voorsprong ...