Sellingen verrast koploper Protos

Sellingen boekte een knappe zege bij Protos, de tweede overwinning op rij.

Sellingen heeft een knappe zege geboekt op bezoek bij Protos, dat koploper was van de zondag 3e klasse C. Na een 0-1 ruststand won het uiteindelijk met 2-3 en betekende dat de tweede overwinning op rij.

Sellingen kwam na twintig minuten spelen op een 0-1 voorsprong. Corne Prins schoot raak in de korte hoek: 0-1. De gasten hielden de rijen goed gesloten, waardoor het moeilijk was voor de koploper om er door heen te komen. Sellingen zocht dan ook met een voorsprong de kleedkamers op.

Kort na rust verdubbelde Sellingen de marge. Ben Bos profiteerde optimaal van geklungel aan Protos kant en scoorde met een fraaie lob. Even later scoorde Protos echter alweer de aansluitingstreffer door een eigen goal. En al snel werd het ook 2-2 via Bram Mittendorff, waardoor het de verkeerde kant op dreigde te gaan voor Sellingen. Maar de gasten scoorden op het juiste moment de 2-3 via Ian de Vrieze. Protos probeerde het daarna nog wel, maar Sellingen stond verdedigend haar mannetje en trok de overwinning over de streep.