Voorbeschouwing speelronde 8 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat speelronde 8 van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

SJS – Vitesse ‘63

SJS ontvangt zaterdag koploper Vitesse ’63, dat de laatste weken in een bloedvorm verkeerd. De gasten uit Koekange wonnen de afgelopen twee wedstrijden, 8-0 van WVV en 8-1 van SCN. Vitesse scoorde in zeven wedstrijden dan ook al  41 keer, maar kreeg ook slechts drie tegen. Het doelpunten maken vergaat SJS een stuk moeilijker. De Knoalsters scoorden er nog maar 9 in 7 wedstrijden. Daarentegen kreeg SJS er ook nog maar 8 tegen. SJS blonk in de eerste periode vooral uit in gelijke spelen, vier van de zeven wedstrijden eindigden in een gelijkspel. En dus is een plek in de middenmoot voorlopig het resultaat. Zaterdag kan Vitesse de eerste periode binnenhalen en dus wacht een pittige klus voor SJS, maar de Knoalsters verloren pas een keer dit seizoen. Weet SJS Vitesse dan ook de eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen?

Angelslo – Mussel

Voor Mussel verloopt het avontuur in de 4e klasse voorlopig desastreus. De Mussel speelde tot nu toe zeven wedstrijden en behaalde nog maar een punt. De laatste plaats in de zaterdag 4e klasse D is dan ook het logische gevolg.  Het wordt dan ook de hoogste tijd voor de manschappen van trainer Jan Veenhof om punten te verzamelen om zo niet verder in de degradatieproblemen te komen. Dat moet dan zaterdag gaan gebeuren tegen Angelslo, dat momenteel op een elfde plek staat met zeven punten. De Emmenaren staan net boven de streep en dus moet Mussel er voor gaan zorgen dat het verschil niet verder gaat oplopen. Bij winst komt die plek weer in zicht, bij een nederlaag kan het degradatiespook al wel eens vroeg in het seizoen om de hoek komen kijken in Mussel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Oefenduels 23 oktober

Overzicht van de oefenduels die vandaag gespeeld worden.

Stand zondag 1e klasse F

Overzicht van de stand van de zondag 1e klasse F na speelronde 4.

Stand zondag 4e klasse D

Overzicht van de stand van de zondag 4e klasse D na speelronde 1.