Buinen wint bij rood aanlopend JVV

Buinen won bij JVV, dat de wedstrijd met negen man moest eindigen.

Buinen heeft de uitwedstrijd tegen JVV met 2-5 weten te winnen. Bij rust stond het 1-1, waarbij JVV voor rust al met tien man stond. Na de pauze moest JVV zelfs met negen verder bij een 2-2 stand. Daarna kon de thuisploeg geen stand meer houden tegen de gasten, die uiteindelijk nog uitliepen naar een 2-5 overwinning.

JVV startte goed aan de wedstrijd en stond al vroeg op voorsprong via clubtopscorer Roy Veen: 1-0. Na een dik half uur spelen kwam Buinen weer langszij en was het Thorsten Leeuw die voor de gelijkmaker zorgde. Daarna liep Roy Brons in een kort tijdsbestek tegen twee gele kaarten aan en kon dus de douche op gaan zoeken.

Negental

Van dat overtal profiteerde Buinen vrijwel direct na rust. Wim Wilts zorgde voor de voorsprong, maar met tien man kwam JVV weer langszij. Jeroen Mestemaker scoorde, maar mocht even later ook inrukken met zijn tweede gele kaart op zak. Het negental van JVV kon het daarna niet meer bolwerken en Leeuw bracht Buinen opnieuw op voorsprong. In de laatste tien minuten scoorden Marc Haandrikman en Michiel Vedder nog de 2-4 en 2-5, waardoor Buinen nog met een ruime zege van het veld stapte.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Knuppe doet JVV de das om

Net als tegen GKC was Zandpol-spits Stefan Knuppe ook tegen JVV de grote man. ...

SC Stadskanaal rolt SVBC op

Op 5 oktober jl. kwam er op zeer vervelende wijze vroegtijdig een einde aan het ...

Pekelder Boys laat mooie kans liggen

Pekelder Boys trad in de tweede wedstrijd na de winterstop aan tegen, Engelbert, subtopper ...