Onstwedder Boys verliest in doelpuntenfestijn van SCN

Onstwedder Boys leed tegen SCN alweer de derde nederlaag op rij.

De titelaspiraties van Onstwedder Boys kunnen voorlopig in de ijskast gezet worden. De Boys leden alweer de derde nederlaag op rij. In Nieuwlande, ging het net als in het voorgaande seizoen, met 5-4 onderuit.

In de eerste helft was het voor de toeschouwers een waar spektakel. Voor de rust vielen maar liefst zeven doelpunten te aanschouwen. Willy Lubowa had SCN vroeg op voorsprong gezet, maar niet veel later maakte Jarno Sterenborg alweer de gelijkmaker.

Doelpuntenfestijn

Daarna was het vooral de thuisploeg wat de klok sloeg en via twee goals van Brian Marissen en een doelpunt van Thomas Zwiggelaar liep het uit naar een 4-1 voorsprong. Toch konden de gasten voor rust de wedstrijd nog weer spannend maken. Gerko Scheper en opnieuw Sterenborg zorgden ervoor dat de Boys hoop konden houden op een goed resultaat. Die hoop was na rust weer snel vervlogen toen SCN snel op 5-3 wist te komen via Stefan Bruinsma. De bezoekers kwamen een kwartier voor tijd nog terug tot 5-4 via Gerwin de Wijk, maar de Boys waren niet meer bij machte om de 5-5 nog op het scorebord te krijgen.