Titan houdt ongeslagen status met overwinning op VIOS

Titan wist ook VIOS aan de zegekar te binden en blijft bovenin meedraaien in de zondag 4e klasse D.

Titan is ook na zeven wedstrijden spelen nog ongeslagen in de zondag 4e klasse D. Thuis tegen VIOS kwam het wel met 0-1 achter, maar won het uiteindelijk met ruime cijfers: 4-1.

Nadat Titan in de eerste helft op achterstand was gekomen maakte Rick Hendriks voor rust nog de gelijkmaker. In de tweede helft maakte de thuisploeg het verschil en liep het al snel uit naar een 3-1 voorsprong via Peter Stap en Harm Jan Moesker. Thijs Over bepaalde uiteindelijk de eindstand op 4-1.