EEC verliest in doelpuntrijk duel van Zandpol

EEC had zeker kansen op de eerste overwinning van het seizoen, maar verloor uiteindelijk wel van Zandpol.

Foto Regina Korf, Erik Wanders lijkt de 3-3 te scoren, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel.

EEC heeft ook de inhaalwedstrijd tegen Zandpol niet weten te winnen. Met name een beroerde start van de wedstrijd nekte EEC, dat al na zes minuten tegen een 3-0 achterstand aan keek. Toch rechtte het de rug, kwam het wel terug in de wedstrijd en kreeg het genoeg kansen maar moest het uiteindelijk een 5-3 nederlaag slikken.

De start van de gasten was belabberd te noemen, want binnen twee minuten had Stefan Knuppe al de 1-0 op het scorebord gebracht. Geert Brenders en opnieuw Knuppe maakten er binnen zes minuten dus al 3-0 van. De ploeg uit Ees leek daarna wakker geschud en begon terug in de wedstrijd te komen gedurende de eerste helft. Remco Huizing scoorde uit een vrije trap van Mark Wanders de 3-1 en voor rust mocht Pascal Slagter nog aanleggen vanaf elf meter. Slagter faalde niet en zorgde voor een 3-2 ruststand.

Een goed resultaat zat er dus nog zeker in voor EEC, dat zelfs op 3-3 kwam en daarmee leek de comeback compleet. Het doelpunt van Erik Wanders werd echter afgekeurd vanwege buitenspel, maar daar waren de meningen over verdeeld. Waar de gelijkmaker dus niet telde, daar scoorde Zandpol even later wel de 4-2. Een corner van Patrick Fietje zeilde zo in één keer binnen.  De gasten kwamen opnieuw terug tot 4-3 via Mark Wanders, maar konden ondanks voldoende kansen niet de gelijkmaker produceren. In de slotfase van de  wedstrijd besliste Knuppe met zijn derde van de middag de wedstrijd: 5-3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond steelt punt in Emmeloord

Valthermond trainer Bart Hartman bood na afloop in de Emmeloordse bestuurskamer zijn excuses aan: ...

Westerwolde blijft winnen

In een wedstrijd om des keizers baard behaalde Westerwolde zondagmiddag de kleinst mogelijke overwinning ...

Alteveer slaat goede slag

Alteveer reisde op deze onstuimige zondag af richting Dalerveen voor de wedstrijd tegen DSC’65. ...