Gieten laat geen spaan heel van FVV: 12-0!

Gieten haalde de dubbele cijfers tegen FVV.

Gieten heeft zondag gehakt gemaakt van laagvlieger FVV. De Gietenaren walsten over de gasten heen, die bij rust al tegen een 4-0 achterstand aankeken. Na de pauze bleef de thuisploeg maar door gaan met scoren en stokte de teller uiteindelijk op 12-0.

FVV had voorafgaand aan het duel met Gieten nog niet weten te winnen en ook deze zondagmiddag werd het al snel duidelijk dat het opnieuw niet ging gebeuren. Gieten stond na een dik kwartier spelen al met 3-0 voor en dat bleek een voorbode te zijn voor een monsterscore. Hidde van der Weide had de score geopend voor de thuisploeg. Met wee treffers bracht David Modderman de stand naar 3-0 en dat bleken niet de enige treffers te zijn van de spits deze middag. Atal Amini bepaalde de ruststand nog op 4-0.

Doelpuntenregen

Na rust bleef Gieten vrolijk door gaan met het maken van doelpunten en werd het gehavende FVV niets bespaard. Binnen twintig minuten in de tweede helft was de stand van de eerste helft al verdubbeld. Zo maakte Modderman zijn hattrick compleet en deed ook Bas Alting met twee doelpunten een duit in het zakje. Jesper Dijkstra had Gieten daarvoor al op 5-0 gezet. Maar met de 8-0 was de koek nog niet op en met zijn tweede van de middag bracht Dijkstra de stand op 9-0. Het tiental werd vol gemaakt door Modderman, waarna Jarno Hoiting ook nog een doelpuntje mee pikte: 11-0. Het slotakkoord was uiteindelijk weer voor Modderman, die met zijn vijfde van de middag de eindstand op 12-0 bepaalde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fotoverslag: Onstwedder Boys – Noordwolde

Onstwedder Boys heeft zich enkele dagen na een smadelijke 7-1 nederlaag tegen Noordwolde keurig ...

Valthermond pakt periodetitel na jongensboek

“Dit lijkt wel een jongensboek,” stamelde Edwin Drenth in de armen van een dolblije ...

SJS blijft winnen

SJS heeft ook de tweede wedstrijd na de winterstop in een overwinning omgezet. Waar ...