Voorbeschouwing speelronde 9 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat speelronde 9 van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

Mussel – SJS

SV Mussel heeft het dit seizoen, als promovendus, lastig in de vierde klasse D. De roodhemden bezetten momenteel de laatste plaats en mochten het zoet van een overwinning nog niet proeven. Er werd één keer gelijk gespeeld tegen WVV. De hoogste tijd voor Mussel om eens drie punten te gaan pakken om ook de andere staartploegen nog enigszins in het vizier te houden. Dat moet dan  gebeuren in de Kanaalstreekderby tegen SJS. De Knoalsters zijn de koning der gelijke spelen en speelden maar liefst vijf van de acht wedstrijden gelijk. Al die remises hebben SJS niet aan een hoge klassering geholpen en de Knoalsters zijn dan ook op een ietwat teleurstellende negende plaats op de ranglijst terug te vinden. SJS wil graag bovenin meedoen, maar dan moet het zo langzamerhand wel eens een serie gaan neerzetten, anders kan het seizoen weleens al vroeg als een nachtkaars uit gaan. De nodige belangen staan dan ook op het spel bij deze Kanaalstreekderby.

SETA – MSC

Het wordt zaterdag afhaken of aanhaken voor SETA. Dat neemt het zaterdagmiddag op tegen de nummer twee van de ranglijst, MSC. De Meppelers staan momenteel op een tweede plek met drie punten achterstand op koploper Borger. Daar leed MSC ook hun enige nederlaag, zij het ook nog eens door botte pech. Maar dat de ploeg uit Meppel een kampioenskandidaat lijkt, blijkt wel uit de overige uitslagen. Veelal grote uitslagen en met 45 doelpunten voor in 7 wedstrijden is MSC dan ook de meest scorende ploeg. Een pittige opgave wacht dan ook voor SETA, dat momenteel op een 5e plaats staat met 13 punten uit 7 wedstrijden. Vijf punten minder dan MSC, waarbij VCG en NWVV er ook nog tussen staan. Bij een nederlaag lijken de bovenste plaatsen voorlopig uit het zicht voor SETA, bij een overwinning blijft men meedoen voor een top 3 klassering.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma oefenwedstrijden zondag 22 januari

Overzicht van de oefenwedstrijden die zondag 22 januari op het programma staan.

Voorbeschouwing nacompetitie zaterdagvoetbal

Voorbeschouwing op de nacompetitiewedstrijden die zaterdag gespeeld worden.