Voorbeschouwing speelronde 9 zondagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zondag gespeeld worden.

Zondag staat speelronde 9 van de competitie op het programma voor de zondagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

GVAV Rapiditas – Stadskanaal

Een belangrijke wedstrijd voor Stadskanaal in de zondag 2e klasse L. Een spannende klasse waarin de verschillen klein zijn, zo ook tussen GVAV Rapiditas en Stadskanaal. Een punt is het verschil tussen beiden, die plaats zes en vier op de ranglijst innemen. Winst is voor beide teams noodzakelijk om de aansluiting te houden met de nummers 1 en 2 van de ranglijst, Helpman en Germanicus. Stadskanaal heeft een achterstand van twee punten op Germanicus en vijf op Helpman, dus het is de Knoalsters er alles aan gelegen om de drie punten mee te nemen uit Groningen.

Muntendam – Gieten

Een echte subtopper in de zondag 3e klasse B tussen de nummers vier en vijf van de ranglijst. Beide teams verzamelden tot nu toe 16 punten, daarbij gezegd dat Gieten daar een wedstrijd meer voor nodig had dan Muntendam. Beide teams hebben een achterstand van zes punten op de koplopers Peize en Forward. Om enigszins in het spoor van die twee ploegen te blijven moet er dus gewonnen worden. Aan het vertrouwen zal het bij Gieten in ieder geval niet liggen. De Gietenaren walsten afgelopen zondag met maar liefst 12-0 over FVV heen en zullen met een goed gevoel afreizen naar Muntendam.

Pekelder Boys – Eenrum

Een echte kelderkraker in de zondag 4e klasse C tussen twee ploegen die dit seizoen nog niet wisten te winnen. Pekelder Boys speelde acht wedstrijden en speelde daarin twee keer gelijk. Saillant detail daaraan is dat beide gelijke spelen in de laatste twee wedstrijden werden behaald. Tegenstander Eenrum won ook nog niet in zeven wedstrijden en speelde eveneens twee keer gelijk. Lukt het Pekelder Boys om de eerste overwinning van het seizoen binnen te halen dan doet het de laatste plaats over aan Eenrum.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Oefenduels 11 september

Overzicht van de oefenduels die vandaag gespeeld worden.

Stand zondag 5e klasse E

Overzicht van de stand van de zondag 5e klasse E.

Stand zondag 3e klasse C

Overzicht van de stand van de zondag 3e klasse C.