Onstwedder Boys wint in doelpuntrijk duel van SVBO

Onstwedder Boys wist na drie nederlagen weer eens te winnen.

Onstwedder Boys heeft na drie nederlagen weer eens weten te winnen. Thuis op sportpark de Boskamp leek het na een 3-0 voorsprong een makkelijke middag tegemoet te gaan. Dat bleek niet zo te zijn, want SVBO kwam knap terug tot 3-3. In de slotfase trokken de Boys de wedstrijd alsnog naar zich toe en zegevierde het uiteindelijk met 6-3.

In de eerste helft had Onstwedder Boys niet veel te duchten van de bezoekers. De 1-0 voorsprong van Gerko Scheper na twintig minuten spelen kwam dan ook niet als een verrassing. Even later verdubbelde Harm Visse de score met een prima schot. Voor de pauze viel ook nog de 3-0 van Anne Wilzing, waarmee de thuisploeg op rozen leek te zitten.

SVBO terug in de wedstrijd

SVBO kwam echter knap terug in de tweede helft en kwam op 3-1 via Robert Veringa. Kort erop was ook de 3-2 al een feit. Larry Umuna zorgde voor de aansluitingstreffer. Toen Michael Geerts ook nog de 3-3 op het scorebord zette leek de sensatie compleet. De Boys wisten echter op tijd de rug weer te rechten en trokken het duel in de slotfase nog weer naar zich toe. Sem Nieuwenhuis bracht Onstwedder Boys op een 4-3 voorsprong, waarna ook vlot de 5-3 viel van Jarno Sterenborg. Wedstrijd gespeeld en in de slotminuten werd nog eenmaal gescoord. Gerwin de Wijk mocht aanleggen vanaf elf meter en faalde niet en bepaalde daarmee de eindstand op 6-3.