Buinen wint moeizaam van laagvlieger Weiteveense Boys

Buinen boekte een moeizame zege, maar deed daarmee wel goede zaken omdat de concurrentie punten liet liggen.

Buinen boekte een nipte zege op Weiteveense Boys en deed daarmee hele goede zaken in de zondag 5e klasse E. Concurrent Eext bleef namelijk steken op 0-0 bij Zandpol, waardoor Buinen weer de koppositie overnam.

Buinen had het lastig tegen het laaggeklasseerde Weiteveen en bij rust stond er nog een 0-0 tussenstand op het scorebord. Halverwege de tweede helft kwam Buinen eindelijk op voorsprong via Marc Haandrikman. De bezoekers kwamen echter vlot langszij, waardoor Buinen weer op zoek moest gaan naar de voorsprong die er lange tijd niet leek aan te komen. Vlak voor tijd viel toch nog de bevrijdende treffer voor de thuisploeg. Remco Wolters bezorgde Buinen de drie punten en de koppositie.