Buinerveen verliest nipt van SVBC

Buinerveen leed een nipte nederlaag tegen SVBC.

In het duel tussen twee middenmoters uit de zondag 5e klasse E trok SVBC uiteindelijk aan het langste eind tegen Buinerveen. De thuisploeg won nipt met 2-1 van de bezoekers, na een 2-0 voorsprong bij rust. SVBC kwam halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong, die kort erna werd verdubbeld door Davey Geerts. Pas diep in de tweede helft bracht Bert Timmermans de spanning terug namens Buinerveen. Het lukte de bezoekers echter niet meer om langszij te komen, waardoor het bij 2-1 bleef. SVBC kwam daardoor in puntenaantal op gelijke hoogte met Buinerveen.