Buinerveen leed een nipte nederlaag tegen SVBC.

In het duel tussen twee middenmoters uit de zondag 5e klasse E trok SVBC uiteindelijk aan het langste eind tegen Buinerveen. De thuisploeg won nipt met 2-1 van de bezoekers, na een 2-0 voorsprong bij rust. SVBC kwam halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong, die kort erna werd verdubbeld door Davey Geerts. Pas diep in de tweede helft bracht Bert Timmermans de spanning terug namens Buinerveen. Het lukte de bezoekers echter niet meer om langszij te komen, waardoor het bij 2-1 bleef. SVBC kwam daardoor in puntenaantal op gelijke hoogte met Buinerveen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SC Stadskanaal verzuimd Muntendam genadeklap te geven

In de strijd om promotie naar de tweede klasse heeft Stadskanaal uitstekende zaken gedaan. ...

Nieuw Buinen verslaat Stadskanaal met minimaal verschil in Kanaalstreekderby

Nieuw Buinen deed uitstekende zaken met de winst in de Kanaalstreekderby tegen Stadskanaal.