GKC kende een eenvoudige middag tegen EEC en won met ruime cijfers.

Foto Regina Korf, Danny Kolp (aan de bal) scoorde namens GKC twee keer tegen EEC.

GKC kende in de streekderby tegen EEC weinig moeite met de hekkensluiter van de zondag 5e klasse E. De Gasselters hadden na twintig minuten spelen al een comfortabele 0-3 voorsprong te pakken. Uiteindelijk liep GKC uit naar een ruime 1-6 overwinning.

De resultaten van GKC waren de laatste weken niet naar behoren en wellicht lag daar dus een kans voor EEC om eindelijk eens een driepunter bij te schrijven. Die gedachte kon al snel de prullenbak in, want al na tien minuten spelen werd het 0-1 voor de bezoekers. Korthuis scoorde vanuit een hoekschop. Een tweetal minuten later was de score al verdubbeld door Zondag. Het werd er voor EEC niet beter op, dat na twintig minuten spelen al tegen een 0-3 achterstand aan keek. Hendriks zorgde ervoor dat GKC al vroeg in de wedstrijd op rozen zat. Toch deed de thuisploeg voor de pauze nog wat terug via Erwin Huizing.

Direct na rust werd de marge echter alweer vergroot door GKC. Rick Alting schoot de bal fraai binnen op aangeven van Erik Hadders. Een vijftal minuten later scoorde GKC opnieuw en was het Danny Kolp die de treffer voor zijn rekening nam. Na dik een uur gespeeld te hebben viel de laatste goal van de middag. Wederom was Kolp de doelpuntenmaker, die de bal fraai over EEC-doelman Kevin Korf stifte. Daarna geloofden de bezoekers het wel en bleef het uiteindelijk bij 1-6.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Edwin Drenth goud waard voor Valthermond

Valthermond speelde tegen Protos uit Steenwijksmoer beslist niet haar beste wedstrijd van het seizoen. ...

Nieveen geeft niet thuis in Pesse

Nadat er vorige week nipt verloren werd thuis tegen kampioenskandidaat EEC en een week ...

Gasselternijveen brengt Titan eerste nederlaag toe

Gasselternijveen won thuis van Titan, dat voor het eerst dit seizoen verloor.