Titan blijft steken op gelijkspel tegen EHS ’85

Titan verspeelde in eigen huis dure punten tegen EHS ’85.

Titan heeft niet optimaal kunnen profiteren van het puntenverlies van Sweel. Dat ging namelijk met 2-0 onderuit bij Schoonebeek. De Titanen bleven thuis echter ook steken op een 1-1 gelijkspel tegen EHS ’85. Titan kwam vroeg in de wedstrijd op achterstand door een goal van Mark Linneman. De achterstand werd halverwege de eerste helft hersteld door Rick Hendriks. Daar bleef het echter ook bij, want beide teams kwamen in het vervolg van de wedstrijd niet meer tot scoren. De andere concurrenten OVC ’21 en KSC wonnen wel hun wedstrijden, waardoor Titan nu op een 4e plaats staat in de zondag 4e klasse D.