Mussel niet opgewassen tegen Vitesse ’63.

Mussel had ook weinig in te brengen tegen Vitesse ’63.

Mussel heeft ook tegen Vitesse ’63 geen potten kunnen breken. De ploeg uit Koekange bleek veel te sterk voor de rode lantaarndrager en won met 5-1. Bij rust leidde Vitesse al met 3-0 door doelpunten Jeroen van den Berg, Frit ten Kate en Johnny Schuttevaar. Na de pauze liep de thuisploeg verder uit via van den Berg en Tim Kuik. Richard Wubs mocht in blessuretijd namens Mussel nog de eretreffer laten noteren waardoor het uiteindelijk 5-1 werd. Mussel blijft nog altijd wachten op de eerste zege en staat laatste in de zaterdag 4e klasse D.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SPW ziet PJC laat langszij komen

SPW kon het gat met PJC niet nog verder vergroten, maar zag de concurrent ...

SJS mist aansluiting opnieuw

Het lukt SJS maar niet om de stap naar de subtop van de vierde ...