Onstwedder Boys leed een dure nederlaag bij Angelslo.

Onstwedder Boys heeft de uitwedstrijd bij Angelslo met 3-2 verloren. Door de nederlaag raken de Boys steeds verder achterop bij de bovenste plaatsen en zal het de komende weken aan de bak moeten wil het seizoen niet vroeg verloren gaan.  In Emmen namen de gasten de leiding via Jarno Sterenborg, maar maakte Erwin van de Weide weer gelijk. 1-1 bij rust waarna Angelslo in de tweede helft op een 2-1 voorsprong kwam via Nino Pitta. De Boys maakten snel gelijk via Anne Wilzing, maar zagen het enkele minuten voor tijd misgaan. Ali Arslan zorgde ervoor dat de punten in Emmen bleven: 3-2.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Musselkanaal vergeet zichzelf te belonen tegen koploper WKE ’16

Er had meer ingezeten voor Musselkanaal, dat een hele zure nederlaag leed tegen koploper ...

Valthermond opent met gelijkspel tegen Emmeloord

Valthermond startte de competitie met een gelijkspel tegen Emmeloord en kon daar wel mee ...

Pekelder Boys moet het tij gaan keren

Zonder een handvol geblesseerde én geschorste spelers ging Pekelder Boys op bezoek bij Bellingwolde. ...