Onstwedder Boys leed een dure nederlaag bij Angelslo.

Onstwedder Boys heeft de uitwedstrijd bij Angelslo met 3-2 verloren. Door de nederlaag raken de Boys steeds verder achterop bij de bovenste plaatsen en zal het de komende weken aan de bak moeten wil het seizoen niet vroeg verloren gaan.  In Emmen namen de gasten de leiding via Jarno Sterenborg, maar maakte Erwin van de Weide weer gelijk. 1-1 bij rust waarna Angelslo in de tweede helft op een 2-1 voorsprong kwam via Nino Pitta. De Boys maakten snel gelijk via Anne Wilzing, maar zagen het enkele minuten voor tijd misgaan. Ali Arslan zorgde ervoor dat de punten in Emmen bleven: 3-2.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Stadskanaal volkomen kansloos tegen reserves Be Quick

SC Stadskanaal moest voor de beker aantreden tegen het tweede elftal van Be Quick ...

Musselkanaal weet nu ook wat winnen is

Het Musselkanaal-publiek heeft er lang op moeten wachten, maar in de zesde wedstrijd van ...

JVV boekt tegen SVBC eerste zege van het seizoen

JVV won voor het eerst deze competitie, thuis bleek het met 3-1 te sterk ...