Onstwedder Boys onderuit bij Angelslo

Onstwedder Boys leed een dure nederlaag bij Angelslo.

Onstwedder Boys heeft de uitwedstrijd bij Angelslo met 3-2 verloren. Door de nederlaag raken de Boys steeds verder achterop bij de bovenste plaatsen en zal het de komende weken aan de bak moeten wil het seizoen niet vroeg verloren gaan.  In Emmen namen de gasten de leiding via Jarno Sterenborg, maar maakte Erwin van de Weide weer gelijk. 1-1 bij rust waarna Angelslo in de tweede helft op een 2-1 voorsprong kwam via Nino Pitta. De Boys maakten snel gelijk via Anne Wilzing, maar zagen het enkele minuten voor tijd misgaan. Ali Arslan zorgde ervoor dat de punten in Emmen bleven: 3-2.