Sellingen en HOC houden elkaar in evenwicht

Sellingen en HOC moesten beiden genoegen nemen met een punt.

Sellingen en HOC hebben een punt overgehouden aan hun onderlinge confrontatie. HOC nam als eerste de leiding in de wedstrijd via Mark van Bergen. De ploeg uit Odoorn leidde bij rust met 0-1, maar Sellingen kwam goed uit de kleedkamer. In een tijdsbestek van tien minuten was de achterstand omgedraaid in een 2-1 voorsprong. De doelpunten van Rik Bos en Bjorn de Roo bleken echter niet voldoende voor de winst. Van Bergen zorgde niet veel later na de 2-1 voor de gelijkmaker. Beide ploegen scoorden daarna niet meer en dus viel beiden een punt ten deel.