Sellingen en HOC houden elkaar in evenwicht

Sellingen en HOC moesten beiden genoegen nemen met een punt.

Sellingen en HOC hebben een punt overgehouden aan hun onderlinge confrontatie. HOC nam als eerste de leiding in de wedstrijd via Mark van Bergen. De ploeg uit Odoorn leidde bij rust met 0-1, maar Sellingen kwam goed uit de kleedkamer. In een tijdsbestek van tien minuten was de achterstand omgedraaid in een 2-1 voorsprong. De doelpunten van Rik Bos en Bjorn de Roo bleken echter niet voldoende voor de winst. Van Bergen zorgde niet veel later na de 2-1 voor de gelijkmaker. Beide ploegen scoorden daarna niet meer en dus viel beiden een punt ten deel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Gasselternijveen onderuit tegen Meeden

Na een moeizaam verlopen seizoen is het voor Gasselternijveen zaak om te bouwen aan ...

Buinen kan KSC niet verrassen

Buinen is er niet in geslaagd om titelkandidaat KSC te verrassen. Door dit resultaat ...