Sellingen en HOC houden elkaar in evenwicht

Sellingen en HOC moesten beiden genoegen nemen met een punt.

Sellingen en HOC hebben een punt overgehouden aan hun onderlinge confrontatie. HOC nam als eerste de leiding in de wedstrijd via Mark van Bergen. De ploeg uit Odoorn leidde bij rust met 0-1, maar Sellingen kwam goed uit de kleedkamer. In een tijdsbestek van tien minuten was de achterstand omgedraaid in een 2-1 voorsprong. De doelpunten van Rik Bos en Bjorn de Roo bleken echter niet voldoende voor de winst. Van Bergen zorgde niet veel later na de 2-1 voor de gelijkmaker. Beide ploegen scoorden daarna niet meer en dus viel beiden een punt ten deel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Nieuw Buinen hard onderuit in Heerenveen

Zes punten uit zes wedstrijden: Nieuw Buinen zal zich de start van de competitie anders ...

Valthermond opent met gelijkspel tegen Emmeloord

Valthermond startte de competitie met een gelijkspel tegen Emmeloord en kon daar wel mee ...