SETA had geen kind aan Erica ’86 en won met duidelijke cijfers.

SETA heeft geen spaan heel gelaten van Erica’86. Het werd maar liefst 0-8 voor de bezoekers, die duidelijk een maatje te groot waren voor de thuisploeg. Bij rust was het al 5-0, waarna SETA er na rust nog een drie bij prikt. Grote man aan de kant van SETA was David Karabed die een hattrick voor zijn rekening nam. Karabed opende de score, waarna Achmed Yousif de score verdubbelde. Diezelfde Yousif maakte kort erop zijn tweede, waarna Issa Chuma voor 0-4 zorgde. Joeri Westerhof bepaalde de ruststand op 0-5. Na de pauze schoot Oguzhan Altun als eerste raak, waarna Karabed zijn hattrick voltooide en de eindstand op 0-8 bepaalde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Gieten koploper na winst op SVV ’04

Gieten heeft zondagmiddag uitstekende zaken gedaan in de derde klasse C. Op sportpark ‘De ...

Titan eenvoudig langs Bargeres

Na de nederlaag van vorige week tegen Schoonebeek wilde Titan op bezoek bij Bargeres ...

SJS kent sterke herstart

Aangezien de KNVB niet besloot tot een algehele afgelasting én het kunstgras aan de Julianastraat ...