SETA had geen kind aan Erica ’86 en won met duidelijke cijfers.

SETA heeft geen spaan heel gelaten van Erica’86. Het werd maar liefst 0-8 voor de bezoekers, die duidelijk een maatje te groot waren voor de thuisploeg. Bij rust was het al 5-0, waarna SETA er na rust nog een drie bij prikt. Grote man aan de kant van SETA was David Karabed die een hattrick voor zijn rekening nam. Karabed opende de score, waarna Achmed Yousif de score verdubbelde. Diezelfde Yousif maakte kort erop zijn tweede, waarna Issa Chuma voor 0-4 zorgde. Joeri Westerhof bepaalde de ruststand op 0-5. Na de pauze schoot Oguzhan Altun als eerste raak, waarna Karabed zijn hattrick voltooide en de eindstand op 0-8 bepaalde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Onstwedder Boys komt slechte start tegen CSVC niet meer te boven

Onstwedder Boys liep in Coevorden tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan.

Westerwolde met overtuigende zege op KSC naar finale nacompetitie

Westerwolde won overtuigend van KSC en heeft zich geplaatst voor de finale van de ...

Veerkrachtig Pekelder Boys wint knotsgek duel van THOS

Pekelder Boys heeft de eerste horde richting handhaving in de vierde klasse overleefd door ...