Bareveld verliest op bezoek bij MOVV

MOVV was een maatje te groot voor Bareveld.

Bareveld heeft op bezoek bij MOVV geen potten kunnen breken. Het hoger geklasseerde MOVV was een maatje te groot voor Bareveld en won met 4-0. Het pleit van de wedstrijd werd al in de openingsfase beslecht. Al binnen twintig minuten spelen keken de bezoekers tegen een 2-0 achterstand aan. Aaron Sportel had MOVV aan de leiding gebracht, waarna de score verdubbeld werd door Nick Wiegman. Voor rust scoorde Twan Smit de 3-0 en was de wedstrijd zo goed als gespeeld. Aaron Sportel bepaalde met zijn tweede van de middag in de tweede helft de eindstand op 4-0.