Jan Veenhof na huidig seizoen weg bij Mussel

Mussel kan op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020/2021.

Het bestuur van SV Mussel en hoofdtrainer Jan Veenhof hebben dinsdagavond een gesprek gehad waarin is besloten om na afloop van dit seizoen uit elkaar te gaan. Daarmee zal er na drie jaar een einde gaan komen aan een goede en uiterst plezierige samenwerking.

De 50-jarige oefenmeester uit Winschoten kwam in augustus 2017 bij SV Mussel toen de club, na de degradatie in 2015, al twee keer tevergeefs een poging had gedaan om uit de vijfde klasse te komen. Onder leiding van Veenhof werd in zijn eerste jaar op Sportpark de Slenk een vijfde plaats behaald waarna afgelopen seizoen door middel van het kampioenschap de terugkeer naar de vierde klasse werd gerealiseerd.

Strijden tegen degradatie

In de zaterdag vierde klasse D is SV Mussel op dit moment de rood/blauwe lantaarndrager met slechts één punt. Hoewel de stand misschien anders doet vermoeden, was de club in de voorgaande wedstrijden zeker niet kansloos om meer punten te behalen. In de strijd tegen rechtstreekse degradatie zal SV Mussel in elk geval één team onder zich moeten houden. De thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag tegen directe concurrent Nieuw Balinge kan daarbij wel eens een cruciale rol gaan spelen. De spelers en technische staf van SV Mussel zullen er in de rest van het seizoen alles aan gaan doen om degradatie onder trainer Jan Veenhof te gaan voorkomen.

Het bestuur van SV Mussel zal zich in de komende weken gaan beraden over de invulling van het hoofdtrainerschap in het seizoen 2020-2021.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

TransferTalk: overzicht van mutaties

Jaarlijks wisselen vele spelers van club, of zetten spelers een punt achter hun actieve ...

Edwin Drenth niet naar Pekelder Boys

De samenwerking tussen Pekelder Boys en trainer Edwin Drenth komt er niet. De reden ...

TransferTalk: nieuwe club voor Kanon van de Kanaalstreek

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...