FC Ter Apel ’96 doet goede zaken met overwinning op Erica

FC Ter Apel ’96 pakte drie belangrijke punten tegen Erica.

FC Ter Apel ’96 heeft goede zaken gedaan door thuis te winnen van Erica. Het was voor beide teams aanhaken of afhaken met ploegen als Raptim en Musselkanaal. Het werd 3-1 voor Ter Apel, dat zo in het spoor bleef en opschoof naar de derde plaats op de ranglijst in de zondag 3e klasse C.

Ter Apel keek na een helft spelen wel tegen een 0-1 achterstand aan. Kjeld Huls had de gasten in de eerste 45 minuten nog aan de leiding gebracht, maar na een kwartier spelen in de tweede helft kwam de thuisploeg op gelijke hoogte via Emiel Seigers. Niet veel later kwam Ter Apel ook al op een 2-1 voorsprong via Dennis de Roo. De aanvaller besliste in de laatste minuten definitief het duel en met zijn tweede van de middag zorgde hij voor de 3-1 eindstand.