HOC boekte een mooie overwinning op CEC.

HOC heeft een knappe overwinning geboekt op het hoger geklasseerde CEC. Op de zege viel niet veel af te dingen, want de ploeg uit Odoorn was over de hele wedstrijd gezien de betere. HOC kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong via clubtopscorer Richard Wiggers. In de tweede helft werd die score verdubbeld door Gertjan Spijker. Het slotakkoord was opnieuw van Wiggers, die met zijn tweede van de middag de eindstand op 3-0 bepaalde. Door de zege klom HOC naar de 7e plek in de zondag 3e klasse C.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Tiental GKC verslaat VIOS (O)

In de wedstrijd tussen GKC en VIOS (O) stond er niets meer op het ...

SETA nipt onderuit bij Fit Boys.

SETA speelde een goede partij, maar een resultaat halen lukte net niet.

Nieuw Buinen geen partij voor Alcides

Alcides heeft in eigen huis de ranglijst in de eerste klasse F tot uiting ...