HOC boekte een mooie overwinning op CEC.

HOC heeft een knappe overwinning geboekt op het hoger geklasseerde CEC. Op de zege viel niet veel af te dingen, want de ploeg uit Odoorn was over de hele wedstrijd gezien de betere. HOC kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong via clubtopscorer Richard Wiggers. In de tweede helft werd die score verdubbeld door Gertjan Spijker. Het slotakkoord was opnieuw van Wiggers, die met zijn tweede van de middag de eindstand op 3-0 bepaalde. Door de zege klom HOC naar de 7e plek in de zondag 3e klasse C.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Ter Apel doet goede zaken in degradatiestrijd

Door de thuiswedstrijd tegen CEC met een minimaal verschil te winnen behoudt Ter Apel ...

Buinen zet ook Valther Boys opzij

Buinen presteert goed na de winterstop en won ook van Valther Boys.

Gasselternijveen sluit teleurstellend af

Het seizoen van Gasselternijveen begon zo mooi. Met een wedstrijd tegen het RTL-Sterrenteam, een ...