Onstwedder Boys verliest ook van WVV

Onstwedder Boys ging weer onderuit en lijkt te snakken naar de winterstop.

Onstwedder Boys liep zaterdag opnieuw tegen een nederlaag aan. Tegen het lager geklasseerde WVV ging het in eigen huis onderuit. Het werd 0-2 voor de bezoekers, waarbij allebei de doelpunten in de eerste helft vielen. Mathijs Mollema was de maker van beide doelpunten en schoot zijn eerste vanaf de stip binnen na iets meer dan twintig minuten spelen. Niet veel later viel ook de 0-2 van Mollema, die geknoei in de defensie van Onstwedder Boys afstrafte. De thuisploeg kon er bitter weinig tegenover stellen en ook in de tweede helft waren de beste kansen voor WVV, dat echter ook niet meer scoorde.