Stadskanaal ging nipt onderuit tegen Helpman.

Foto Stoffer Bakker, Jelmer Valk brengt Stadskanaal op 2-2.

Stadskanaal heeft de uitwedstrijd bij Helpman nipt verloren. De Knoalsters maakten tot twee keer toe een achterstand goed, maar gingen in de slotfase toch nog de bietenbrug op. Het verloor met 3-2, waardoor Helpman de koppositie weer overnam in de zondag 2e klasse L en Stadskanaal op zes punten zette.

De Groningers kwamen al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong via Ralph Boekema. Lang bleef die stand niet staan, want Jeffrey Bakker zorgde al snel weer voor de 1-1. Daarna werd er pas weer diep in de tweede helft gescoord en was Boekema opnieuw trefzeker. Maar wederom werd de voorsprong snel ongedaan gemaakt door Jelmer Valk. Maar ook de 2-2 bleef niet lang staan, want even later scoorde Rik Seuren de 3-2. Die tik kwam Stadskanaal niet meer te boven, waardoor de nederlaag een feit was.

Foto’s Stoffer Bakker, Helpman – Stadskanaal:

https://photos.google.com/share/AF1QipNFFHKUyiJNCe-oDvsMQXnK3uvOD25JQ5xgU8V2qttkgrn7AOabbAIeHZKKd-_vVA?key=MXBXcFZGYV83RnprdVA0Q1BWUkVzM0VnUERnZ1Bn

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

HOC loopt fikse schade op in titelstrijd

In de strijd om de titel in de vijfde klasse F trad HOC aan ...

Onstwedder Boys speelt gelijk tegen WVV

Onstwedder Boys speelde gelijk tegen WVV en dat bleek niet voldoende om door te ...

Musselkanaal onderuit bij EMMS

Musselkanaal verloor van EMMS en moet de nacompetitie in.