Voorbeschouwing speelronde 12 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat speelronde 12 van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

VHK – SJS

Een confrontatie tussen de nummers zeven en twee van de ranglijst. VHK heeft een voorsprong van zes punten, maar SJS heeft wel een wedstrijd minder en kan dus in verliespunten op gelijke hoogte komen. De Knoalsters willen graag bovenin meedoen en zullen dus eigenlijk moeten winnen van de ploeg uit Sint Jansklooster. Vorige week boekte SJS een prima zege bij Tiendeveen, waardoor het geloof ongetwijfeld aanwezig zal zijn om ook van VHK te kunnen winen. Weet SJS te winnen bij VHK, dan gaat het na de winterstop nog meedoen om de prijzen, anders lijkt het wel een heel lastig verhaal te gaan worden.

Borger – NWVV

De topper in de zaterdag 5e klasse F tussen de nummers 1 en 3 van de ranglijst. Borger kwam de afgelopen twee weken niet in actie, maar is nog altijd wel de koploper. Het won acht keer op rij en is daarmee nog altijd foutloos. MSC heeft ook 24 punten, maar speelde een wedstrijd meer. NWVV moet het doen met een punt minder, maar speelde ook al twee wedstrijden meer. Willen de Nieuw-Weerdingers zich echt nog gaan mengen in de titelstrijd, dan is winst het enige dat telt. Bij verlies zal het echt alleen nog gaan tussen Borger en MSC. Maar dat NWVV Borger kan verslaan bleek vorig seizoen wel in de nacompetitie toen de Nieuw-Weerdingers ervoor zorgden dat de groenhemden degradeerden. Grote man was toen Roy Super, de spits van NWVV die er nu ook al weer 15 in heeft liggen. Kan Super Borger opnieuw pijn doen of zet Borger zijn suprematie voort, dat zal de wedstrijd zaterdag moeten gaan uitwijzen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand zondag 2e klasse L

Overzicht van de stand van de zondag 2e klasse L.

Uitslagen donderdag 17 februari

Uitslagen van de donderdag gespeelde competitiewedstrijden.

Programma woensdag 23 maart

Overzicht van de competitiewedstrijden die woensdag op het programma staan.