Alteveer verliest topper van BNC

Alteveer is er niet in geslaagd om de topper te winnen van BNC en zag de achterstand zelfs oplopen door een nederlaag.

Alteveer sluit de eerste seizoenshelft niet af als winterkampioen. Daarvoor moest het de topper tegen BNC winnen. Dat gebeurde echter niet, want de geelzwarten gingen met 3-2 onderuit. Daardoor liep de achterstand op BNC verder op naar zes punten, dat nog altijd alle wedstrijden gewonnen heeft.

 Vorige week liep Alteveer voor het eerst in dit seizoen tegen een nederlaag aan en omdat BNC wel gewoon won, was het verschil drie punten in het voordeel van de thuisploeg. Alteveer moest dus winnen om het gat te dichten en zou bij een overwinning ook winterkampioen zijn omdat het doelsaldo beter was. Het was de thuisploeg die al snel de score opende via Pascal Jonker, maar Alteveer kwam snel langszij. Vanaf de stip maakte Dennis Klooster de gelijkmaker.

De gasten kwamen daarna na ruim twintig minuten spelen op een 1-2 voorsprong via Maurice Gersonius. Maar nu was het BNC dat snel langszij kwam en wederom was Jonker de doelpuntenmaker. Met een 2-2 tussenstand zochten beide teams de kleedkamers op, waarna het lang duurde voordat de beslissing viel. In de slotfase sloeg BNC nog een keer toe en zorgde Ronald Mos ervoor dat BNC zich definitief mocht kronen tot winterkampioen van de zondag 5e klasse D.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen handhaaft zich in eerste klasse

Nieuw Buinen heeft gistermiddag haar verblijf in de eerste klasse met een seizoen verlengd. ...

Onstwedder Boys verliest van tiental Tiendeveen

Ondanks dat Onstwedder Boys lang tegen een tiental van Tiendeveen speelde, verloor het uiteindelijk ...