Gasselternijveen boekte een prima overwinning op EHS ’85.

Gasselternijveen is bezig aan een goede reeks en zette die ook voort tegen EHS ’85. Er werd met 1-3 gewonnen, waardoor Nieveen naar een vierde plek op de ranglijst klomen en bovendien ook volop meedoet in de 2e periode.

De Nieveensters waren de eerste helft de bovenliggende partij, maar vergaten zich te belonen voor het goede veldspel. Kansen waren er voor Koomans, Timmer en Saman, maar gescoord werd er niet waardoor er met 0-0 gerust werd.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld waarbij Nieveen goed voetbalde, maar de beloning pas laat volgde. Een kwartier voor tijd opende Koomans de score op prachtige wijze, waarna Saman niet veel later ook de 0-2 maakte. De thuisploeg kwam echter uit het niets nog terug tot 1-2 via Sammy Germai Taglia, maar beslise Gasselternijveen snel daarna de wedstrijd. Rick Bokhorst kon simpel binnen tikken op aangeven van Gijs Rorije en bepaalde daarmee de eindstand op 1-3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Musselkanaal laat winst glippen

Musselkanaal leek op weg naar een driepunter, maar zag SVV '04 in de slotfase ...

Onstwedder Boys stevig in middenmoot na winst op Haulerwijkse Boys

Onstwedder Boys heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan door op sportpark De Boskamp de bezoekende ...

Westerwolde heeft de titel voor het grijpen

Drie punten. Dat is hetgeen Westerwolde en de vierde klasse van elkaar verwijderd zijn. ...