Gasselternijveen boekte een prima overwinning op EHS ’85.

Gasselternijveen is bezig aan een goede reeks en zette die ook voort tegen EHS ’85. Er werd met 1-3 gewonnen, waardoor Nieveen naar een vierde plek op de ranglijst klomen en bovendien ook volop meedoet in de 2e periode.

De Nieveensters waren de eerste helft de bovenliggende partij, maar vergaten zich te belonen voor het goede veldspel. Kansen waren er voor Koomans, Timmer en Saman, maar gescoord werd er niet waardoor er met 0-0 gerust werd.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld waarbij Nieveen goed voetbalde, maar de beloning pas laat volgde. Een kwartier voor tijd opende Koomans de score op prachtige wijze, waarna Saman niet veel later ook de 0-2 maakte. De thuisploeg kwam echter uit het niets nog terug tot 1-2 via Sammy Germai Taglia, maar beslise Gasselternijveen snel daarna de wedstrijd. Rick Bokhorst kon simpel binnen tikken op aangeven van Gijs Rorije en bepaalde daarmee de eindstand op 1-3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

TEVV pakt zwaarbevochten drie punten bij Noordster

Ook na vijf wedstrijden staat TEVV nog steeds zonder puntverlies bovenaan. In de uitwedstrijd ...

Stadskanaal toont karakter en wint ruim

Rick Slor heeft zich bewezen als volleerde puzzelaar. Niet minder dan vier spelers ontbraken ...

“Comeback Kid” Oosting wijst Knoal de weg

Voor SC Stadskanaal was de uitwedstrijd tegen Weiteveense Boys er één waar de hele ...