Gieterveen sleept punt uit het vuur tegen winterkampioen SPW

Gieterveen en SPW hielden elkaar in evenwicht.

Gieterveen heeft koploper SPW op een gelijkspel weten te houden. Daar leek het in eerste instantie niet op uit te draaien. De Knoalsters kwamen namelijk op een 0-2 voorsprong in de derby en leken lange tijd op weg naar de winst. In de slotfase lukte het de thuisploeg echter nog om een punt uit het vuur te slepen. SPW was in de eerste helft op voorsprong gekomen via Jelmer Jasken. Die voorsprong werd in de tweede helft verdubbeld door Dennis Stiekema. In de slotfase kwam Gieterveen echter terug via clubtopscorer Bidjoy Ramcharan. En diezelfde Ramcharan bezorgde zijn ploeg in de slotminuten nog een punt door de 2-2 aan te laten tekenen. SPW sloot ondanks het puntenverlies de eerste seizoenshelft wel af als de ongeslagen winterkampioen van de zondag 4e klasse C.