HOC speelt gelijk tegen Erica

HOC kwam terug van een 2-0 achterstand en speelde gelijk tegen Erica.

Het duel tussen de middenmoters in de zondag 3e klasse C tussen Erica en HOC is geëindigd in een gelijkspel. De Ericanen kwamen op een 2-0 voorsprong, maar de gasten uit Odoorn kwamen knap terug tot 2-2. Daar bleef het ook bij en dus moesten beide teams genoegen nemen met een punt. Erica kwam vroeg op voorsprong via Nick Hoorn, die ook de score verdubbelde. Voor rust kwam HOC nog terug tot 2-1 via Richard Wiggers. In de tweede helft bracht Jelle Siekman beide ploegen op gelijke hoogte en de 2-2 bleek ook direct de eindstand te zijn.