Mussel verliest ook van DKB

Weer een nederlaag voor Mussel, dat geen wedstrijd wist te winnen voor de winterstop.

Mussel heeft de eerste seizoenshelft zonder overwinning afgesloten. Ook in de uitwedstrijd tegen DKB ging het weer onderuit. Het werd uiteindelijk 4-0 voor de ploeg uit De Krim, waarbij alle doelpunten in de tweede helft vielen. Vlak na rust scoorde Erik Groen de openingstreffer, waarna Berny Renker en David van Zandwijk de stand naar 3-0 tilden. Het slotakkoord was voor Renker, die de eindstand op 4-0 bepaalde. Zo eindigde een zeer teleurstellende eerste seizoenshelft voor Mussel opnieuw met een nederlaag, dat slechts 1 punt verzamelde uit 12 wedstrijden.