SETA wist FC Assen te verslaan en blijft bovenin meedraaien in de zaterdag 5e klasse F.

SETA heeft het uitduel met FC Assen met 2-4 gewonnen en blijft daardoor bovenin meedraaien in de zaterdag 5e klasse F. De Setanen kwamen na 25 minuten spelen op voorsprong via Ahmed Yousif. Een aantal minuten later scoorde Assen ook alweer de gelijkmaker. Niet veel later was het ook alweer 1-2 voor de bezoekers en was het Issa Chuma die scoorde.Vlak voor de pauze scoorde Yousif zijn tweede en had SETA een marge van twee te pakken. In de tweede helft leek de spanning weer terug te komen in de wedstrijd. Assen scoorde de aansluitingstreffer, maar SETA hield stand en scoorde zelf nog de beslissende 2-4. Het was Yousif die zijn hattrick voltooide, waardoor de drie punten meegingen richting Musselkanaal.