SETA in eigen huis onderuit tegen MSC

SETA moest zijn meerdere erkennen in MSC.

SETA heeft niet de tweede plek kunnen overnemen van MSC. De Meppelers waren de thuisclub de baas in Musselkanaal en zegevierden met 2-5. Daardoor is MSC de enige overgbeven concurrent nog voor Borger in de strijd om de titel. SETA zal met onder andere NWVV moeten strijden voor een plek in de nacompetitie.

De bezoekers namen een voorsprong via Max van Dijk. Diezelfde van Dijk verdubbelde voor rust de voorsprong, waardoor er met 0-2 werd gerust. Na rust liep MSC verder uit naar 0-3 via Bjorn Lefferts en werd het ook nog 0-4 via opnieuw van Dijk. Seta mocht daarna nog wat terug doen via Dylan de Wit, maar veel mocht dat niet baten. Maarten Rietman scoorde niet veel later de 1-5, waarna SETA nogmaals het net vond. Issa Chuma bepaalde de eindstand op 2-5.