Forse nederlaag voor Gasselternijveen tegen Bargeres

Gasselternijveen kende een beroerde zondag op bezoek bij Bargeres en liep tegen een forse nederlaag aan.

Gasselternijveen was de laatste weken bezig aan een goede reeks, maar daar werd in Emmen hardhandig een einde aan gemaakt. Bargeres gaf Nieveen een behoorlijk pak slaag en won met ruime cijfers: 6-0. Bij rust keken de bezoekers al tegen een 3-0 achterstand aan door doelpunten van onder andere Casper Dorgelo en Marciano Hummel. Na rust liep Bargeres al snel verder uit en werd het een kansloze middag voor Gasselternijveen dat nog eens drie doelpunten moest incasseren. Dorgelo maakte zijn tweede van de middag en ook Jelmer ten Cate pikte een doelpuntje mee. Door de nederlaag bleef Gasselternijveen op de vierde plaats staan in de zondag 4e klasse D.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Rick Eikens bezorgd FC Ter Apel ’96 drie punten

Na de nederlaag van vorige week tegen Stadskanaal moest Ter Apel ’96 zondag winnen ...

SPW ruim langs laagvlieger Veelerveen

Op een door de regenval matig te bespelen veld heeft SPW een ruime overwinning ...

Sneu verlies voor Musselkanaal

Dat Musselkanaal met lege handen terug zou keren uit Dalfsen hadden velen al ingecalculeerd. ...