GKC doet goede zaken met zege op Zandpol

GKC deed goede zaken door het duel met Zandpol te winnen.

Foto Regina Korf, GKC klom naar plek drie in de zondag 5e klasse E door de 3-2 zege op Zandpol.

GKC heeft goede zaken gedaan door het duel met Zandpol te winnen. Daarvoor moest de club uit Gasselte nog een helft aan de bak, nadat het duel eerder in het seizoen halverwege werd gestaakt. Destijds stond GKC met 1-0 voor en die voorsprong breidde het na rust verder uit naar 3-0. Zandpol kwam nog terug tot 3-2, maar de punten bleven uiteindelijk in Gasselte. Door het verlies van Valther Boys steeg GKC naar plaats drie en kan het na de winterstop nog een rol van betekenis gaan spelen in de titelstrijd in de zondag 5e klasse E.

Het begin van die tweede helft was goed te noemen voor GKC, dat na tien minuten spelen op 2-0 kwam via Grieto Korthuis. Zandpol kreeg daarna een kans via topschutter Stefan Knuppe, maar de spits kopte over. De thuisploeg was in het vervolg een aantal keren dichtbij de 3-0 en in de 73e minuut viel de goal dan ook. Wederom was Korthuis de doelpuntenmaker, die daarmee de zege van GKC leek veilig te stellen.

Toch kwam de spanning nog enigszins terug in de wedstrijd toen tien minuten voor tijd Erik Hadders zijn eigen doelman Peter de Vries passeerde. En de gasten scoorden daarna nogmaals, maar de aansluitingstreffer van Knuppe kwam te laat voor Zandpol. De tijd die resteerde was nog tekort om de gelijkmaker te produceren, waardoor GKC uiteindelijk met een 3-2 zege van het veld afstapte.

Foto’s Regina Korf: GKC – Zandpol

https://www.myalbum.com/album/g2D496SvZUyd

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Verdiende driepunter voor Musselkanaal

Musselkanaal behaalde in Weerdinge een verdiende 0-2 overwinning. Dit overigens zonder tot groots voetbal ...

Hattrick Kenter voor winnnend Borger

Een wedstrijd die eindigt met negen tegen negen spelers aan beide zijden, daarvan zou ...