Sellingen wist Weerdinge te verslaan en deed daarmee goede zaken.

Sellingen heeft goede zaken gedaan door de wedstrijd bij Weerdinge met 3-4 te winnen. Door de zege klommen de Sellingers naar de achtste plek op de ranglijst van de zondag 3e klasse C en heeft het een gaatje geslagen naar de staartploegen. Het werd een vermakelijk duel in Weerdinge, waarin zeven goals vielen en ook nog een rode kaart voor de thuisploeg. Voor Sellingen was Rik Bos tweemaal trefzeker, ook Machiel Buining en Ian de Vrieze wisten het net te vinden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

De Treffer ’16 in de tweede helft ten onder

Na de eerste thuisoverwinning van vorige week is De Treffer ’16 er niet in ...

Makkelijk scorend Borger wint uit bij De Griffioen

Vorige week werd in het verslag van SV Borger – Sleen gesproken over de ...