Arend Scholtens nieuwe trainer Mussel

Mussel heeft voor het seizoen 2020-2021 een nieuwe hoofdtrainer.

Met ingang van het seizoen 2020-2021 is Arend Scholtens de nieuwe hoofdtrainer van SV Mussel. Hij volgt Jan Veenhof op, die de club aan het eind van dit huidige seizoen na drie jaar gaat verlaten.

De 58-jarige in Assen woonachtige oefenmeester is geen onbekende in de Kanaalstreek. Scholtens begon zijn carrière als hoofdtrainer namelijk bij het op dat moment in de zondag vijfde klasse uitkomende Sellingen. In zijn derde jaar promoveerde deze club onder zijn leiding naar de vierde klasse. Tevens behoedde hij in een tweede termijn bij Sellingen de club voor degradatie terug naar de vijfde klasse. Momenteel is Scholtens, die in het bezit is van TC-3, voor het derde jaar actief bij PJC te Nieuwe Pekela. Met deze club werd vorig jaar een periodetitel behaald en staat hij momenteel op een keurige tweede plaats in de zondag vierde klasse C. Na een open en plezierig gesprek tussen beide partijen op Sportpark de Slenk gingen SV Mussel en Arend Scholtens een verbintenis aan voor één seizoen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Jordi Nijgh blijft Gieterveen trouw

Voor Jordi Nijgh zal de eerste wedstrijd van Gieterveen in het kalenderjaar 2018 een ...

Noordlease/Heigro Cup: uitslagen

Uitslagen dinsdag 15 november Poule D WKE ‘16 – Zwartemeerse Boys Uitg. Poule D ...

Boy Nijgh Voetbalschool: techniek kampioenschappen

De inschrijving voor het techniek kampioenschap van de Boy Nijgh Voetbalschool is nog geopend tot ...