Gieten verlengt met Rolf Veneboer en Wim Vos

Gieten verlengt de samenwerking met trainers Rolf Veneboer en Wim Vos.

Gieten heeft op haar nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt dat Rolf Veneboer ook in het seizoen 2020-2021 de hoofdtrainer is van het vlaggenschip. Ook met Wim Vos werd een overeenstemming bereikt voor contractverlenging waardoor de trainersstaf voor zowel de eerste als tweede selectie rond is voor het nieuwe seizoen.

Zowel Veneboer als Vos blijven daardoor nog een jaar verbonden aan Gieten. Veneboer zal daarmee zijn derde seizoen in gaan als hoofdtrainer van de Gietenaren. In het huidige seizoen presteert Gieten goed met een tweede plaats in de zondag 3e klasse B met slechts drie punten achterstand op koploper Forward. Zowel Gieten als Veneboer zijn zeer te spreken over de huidige samenwerking en kijken met het volste vertrouwen uit naar de toekomst.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bekerbesluiten seizoen 2020/2021

Volgende week gaan de bekercompetities weer van start en begint het seizoen 2020/2021 officieel.

1e klasse voetbal keert terug bij FC Kanaalstreek met toetreding WVV

Vanaf heden is er ook weer 1e klasse voetbal te volgen met de toevoeging ...

TransferTalk: nieuwe spelers voor SJS

Nadat Roy Breedveld onlangs aangaf terug te keren bij SJS na een verblijf bij ...