Cees Huizing verlengd bij GKC

GKC en Cees Huizing gaan ook volgend seizoen met elkaar door.

GKC en hoofdtrainer Cees Huizing zijn vanavond overeengekomen om nog een jaar met elkaar door te gaan. Bovendien is er ook nog in het contract een optie opgenomen voor het seizoen erna. Beide partijen zijn zeer te spreken over de huidige samenwerking en zijn blij om deze voort te kunnen zetten. GKC is zeer tevreden over Huizing als trainer, maar inmiddels ook als clubman. Beide partijen zijn dan ook tevreden met de contractverlenging.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Ter Apel naar halve finale Protos Weering

In  de gezellige sporthal De Börkerkoel in Westerbork heeft Ter Apel zich als nummer ...

Trainerscarrousel: Alteveer heeft keus gemaakt

In de afgelopen zomerstop werd Rik Udema door het bestuur van Alteveer vastgelegd als ...