Wegen Titan en Geert Aalderink scheiden aan het einde van het seizoen

Titan moet voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

De wegen van Titan en hoofdtrainer Geert Aalderink zullen na het huidige seizoen gaan scheiden. Dit zijn beide partijen na goed onderling overleg tot stand gekomen. Daarmee komt er een einde aan het derde termijn van Aalderink bij de Titanen. In totaal is Aalderink dan over drie termijnen verspreid elf seizoenen hoofdtrainer geweest van de club uit Nieuw-Weerdinge. In de afgelopen twee jaren was Aalderink met Titan tweemaal dichtbij promotie naar de derde klasse, maar beide keren strandde de club in de nacompetitie. In het huidige seizoen is Titan terug te vinden op een vijfde plek in de zondag 4e klasse D.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SPW wint periodetitel

SPW heeft de eerste periodetitel binnen na een 2-0 zege op Heiligerlee.

Teamindelingen in coronatijd

Teamindelingen voorafgaand aan een nieuw voetbalseizoen vraagt vaak om de nodige aandacht, de KNVB ...

Gezien bij LTC – Oeverzwaluwen…

In Assen probeerde het plaatselijke LTC zich veilig te spelen in eerste klasse van ...