GKC en HHCombi hielden elkaar in evenwicht tijdens een oefenduel.

Zondag oefenden GKC en HHCombi tegen elkaar op sportpartk Hoogerheide in Gasselte. Beide zondag vijfdeklassers hielden elkaar na 90 minuten spelen in evenwicht: 3-3. De gasten namen na dertien minuten spelen de leiding, maar een aantal minuten later scoorde Danny Kolp al de gelijkmaker. Diezelfde Kolp was een drietal minuten later verwantwoordelijk voor de 2-1 voorsprong, wat tevens de ruststand was. Na rust kwamen de bezoekers in de 77e minuut weer langzij: 2-2. Kolp, die goed op dreef bleek deze middag, scoorde zijn derde en bracht GKC niet veel later weer op voorsprong. Maar ook HHCombi wist nog eenmaal het net te vinden, waardoor het oefenduel in 3-3 eindigde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Borger nog niet uit de zorgen

Borger heeft zich niet veilig kunnen spelen tegen Fit Boys. In eigen huis ging ...

Sellingen incasseert half dozijn

Na een uitstekende start van het seizoen lijkt Sellingen in een mindere fase te ...

Valthermond vindt Waterloo in ‘Snits’

Valthermond is er niet in geslaagd om de volgende ronde in de strijd om ...