GKC en HHCombi spelen gelijk

GKC en HHCombi hielden elkaar in evenwicht tijdens een oefenduel.

Zondag oefenden GKC en HHCombi tegen elkaar op sportpartk Hoogerheide in Gasselte. Beide zondag vijfdeklassers hielden elkaar na 90 minuten spelen in evenwicht: 3-3. De gasten namen na dertien minuten spelen de leiding, maar een aantal minuten later scoorde Danny Kolp al de gelijkmaker. Diezelfde Kolp was een drietal minuten later verwantwoordelijk voor de 2-1 voorsprong, wat tevens de ruststand was. Na rust kwamen de bezoekers in de 77e minuut weer langzij: 2-2. Kolp, die goed op dreef bleek deze middag, scoorde zijn derde en bracht GKC niet veel later weer op voorsprong. Maar ook HHCombi wist nog eenmaal het net te vinden, waardoor het oefenduel in 3-3 eindigde.