Westerwolde wint in doelpuntenfestijn van HSC

Westerwolde en HSC trakteerden het publiek op veel doelpunten.

De eerste oefenwedstrijd van Westerwolde na de korte winterstop is uitgedraaid op een waar doelpuntenfestijn. Na negentig minuten voetbal stond er in het notitieboekje van scheidsrechter Joop de Vries uit Veendam een 7–5 overwinning voor de Vlagtwedders.

Waar voor hun geld

Ondanks het feit dat het niveau van de wedstrijd nog niet bijster hoog was, kregen de weinige toeschouwers dus wel waar voor hun geld wat doelpunten betreft. En onder de twaalf goals zat een aantal fraaie stijltjes van adequaat afronden van zowel de thuisclub als de bezoekers uit Hoogezand-Sappemeer. Dat Westerwolde uiteindelijk aan zeven treffers kwam was mede te danken aan het bij vlagen zwak verdedigen van de tegenstander. Toch was, mede door het attent afstraffen van dus een serie defensieve fouten van HSC, de overwinning voor de mannen van trainer Lars van Ravenhorst verdiend te noemen. Vol vertrouwen kan er dan ook vooruit worden gekeken naar de tweede oefenwedstrijd volgende week zondag (19 januari) thuis tegen ASVB en de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen CEC op sportpark De Barlage op zondag 26 januari.

De doelpunten van de kant van Westerwolde kwamen deze middag op naam van René van der Laan (drie keer), Elroy van der West (twee keer), Kevin van der Laan (strafschop) en Bartel Geleijnse. Goed was het te zien dat routinier Rik te Velde na een lange blessure deze middag één speelhelft weer van de partij was.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Fotoverslag: Borger haalt opgelucht adem

Na acht nederlagen op rij was het voor Borger afgelopen zaterdag genieten. De mannen ...

Mondenderby boeit van begin tot eind

De Mondenderby tussen Titan en Valthermond werd een waar spektakelstuk, waarbij de 400 toeschouwers, ...