Hard werkend De Treffer ’16 snoept GKC kostbare punten af

De Treffer ’16 en GKC hielden elkaar zondag in evenwicht.

GKC had goede zaken kunnen doen met een overwinning bij De Treffer ’16. Bij winst had de ploeg uit Gasselte op drie punten kunnen komen van koploper Eext. GKC verslikte zich echter in het hardwerkende De Treffer, die de bezoekers twee kostbare punten afsnoepten.

In de streekderby tussen de ploegen uit Tweede Exloërmond en Gasselte was het verschil op de ranglijst niet direct te merken. De nummer 11 van de ranglijst maakte het de nummer 3 aardig lastig deze middag, mede ook omdat GKC er wat lichtzinnig over dacht. En dus waren er in de eerste helft aan beide kanten kansen op een goal, maar tot scoren kwamen beide ploegen niet. De beste kans was voor de thuisploeg, maar GKC-doelman de Vries werd niet gepasseerd.

Duur puntverlies GKC

Na de pauze was het wel snel raak voor de bezoekers, waarbij Patrick Zondag voor de 0-1 zorgde op aangeven van Danny Kolp. Al had even daarvoor Marco Windt ook voor de 1-0 kunnen zorgen, ware het niet dat de aanvaller op de Vries stuitte. GKC kreeg na de openingstreffer wel enige mogelijkheden op 0-2, maar het was de thuisploeg die een kwartier voor tijd op gelijke hoogte kwam. Een afstandsschot zeilde over doelman de Vries tegen de touwen: 1-1. De gasten gingen daarna in de slotfase nog op zoek naar de overwinning, maar die kwam er niet meer en dus verspeelde GKC dure punten en werd het harde werken van De Treffer beloond.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal en NEC in balans

SC Stadskanaal heeft zaterdagavond op het eigen sportpark een verdienstelijk gelijkspel behaald tegen zaterdagclub ...

Sprookje Alteveer duurt voort

Het sprookje voor Alteveer duurt maar voort. Ook na vijf wedstrijden is de geel-zwarte ...