Titan weet nog een punt te redden op bezoek bij DVC ’59

Titan verspeelde punten bij laagvlieger DVC ’59, maar mocht ook nog gelukkig zijn dat het toch nog een punt haalde.

Titan heeft een punt over gehouden aan het duel met DVC ’59. Bij een overwinning hadden de Titanen kunnen klimmen naar de vierde plaats op de ranglijst in de zondag 4e klasse D. Dat verzuimde het echter tegen de nummer dertien van de ranglijst, waarbij een 4-2 achterstand in de slotminuten nog werd goedgemaakt en Titan toch nog een punt overhield aan het duel.

Titan kwam vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong via Harm Jan Moesker. Deze voorsprong werd echter snel weggewerkt door toedoen van Lars Jakobs, die de stand op 1-1 bracht. Na een dikke twintig minuten spelen nam Titan opnieuw de leiding, maar voor rust werd het ook weer gelijk. Rick Hendriks had de 1-2 voor zijn rekening genomen, waarna Roy Sibon de ruststand op 2-2 bepaalde.

Hattrick Hendriks

Na de pauze ging het de verkeerde kant op voor Titan, dat de thuisploeg snel een 3-2 voorspron zag pakken via Aron Arends. Het werd er niet beter op toen het twintig minuten voor tijd zelfs 4-2 werd door de tweede treffer van Jakobs. Zo leek Titan op een nederlaag af te stevenen, maar in de slotfase kreeg Hendriks het nog tot twee keer toe op de heupen. Met twee doelpunten en daarmee zijn hattrick voltooiend bezorgde de aanvaller Titan toch nog een punt.