Fusie tussen Damacota en PJC voorlopig van de baan

De fusie tussen Damacota en PJC komt er voorlopig niet, de leden van PJC stemden tegen het plan.

De fusie tussen de voetbalclubs Damacota en PJC is voorlopig van de baan. Waar men bij Damacota juist voor een fusie stemde, daar was het stemgeluid aan de kant van PJC juist tegen. Met name het prestatiegerichte voetballen op de zaterdag bleek nu nog een te groot obstakel te zijn voor de zondagclub.

Er werd een jaar gewerkt aan een fusie tussen beide clubs, mede om een gezonde basis te creëren voor het voetbal op de lange termijn in Nieuwe Pekela. Daarvoor was een commissie in het leven geroepen, maar uiteindelijk bleek dat niet het gewenste resultaat op te leveren. Het prestatiegerichte voetballen op de zaterdag bleek men bij PJC nu nog niet te zien zitten en de meeste leden stemden dan ook tegen tijdens de ledenvergadering. Toch sluiten beide clubs niet uit dat er alsnog een fusie gaat komen in de toekomst. Er zal naar alle waarschijnlijkheid weer een nieuwe commissie komen die opnieuw aan de slag zal gaan om te kijken of een fusie alsnog haalbaar is.

Damacota komt momenteel uit in de 5e klasse E van het zaterdagvoetbal, PJC komt momenteel uit in de 4e klasse C van het zondagvoetbal.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 23

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 23.

Data Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi bekend

De data van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi zijn bekend gemaakt.

Onderhoud FC Kanaalstreek

Deze week wordt er achter de schermen onderhoud gepleegd aan de site. Daardoor kunnen ...