SETA verliest onnodig van VVAK

SETA kreeg kansen genoeg, maar benutte die niet. VVAK scoorde wel en won uiteindelijk met 2-0.

SETA heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door de uitwedstrijd bij VVAK met 2-0 te verliezen. Daarmee deden de Setanen zichzelf tekort gezien het grote aantal kansen, dat men met name in de eerste helft al kreeg. Zo werd onder andere een strafschop gemist en werden er veel kansen gemist. Dat kwam SETA in de tweede helft duur te staan, dat zelf een ongelukkige strafschop moest incasseren. Erik Sieders faalde niet en zorgde voor de 1-0 tegen de verhoudingen in. Maar ook na die tegentreffer lukte het SETA niet meer om te scoren en in de 83e minuut kreeg SETA de genadeklap te verwerken. Dijon Bruins schoot de bal tegen de touwen waardoor de eindstand op 2-0 werd bepaald.