Gelijkspel tussen tussen Nieuw Buinen en Rolder Boys ontsierd door rode kaarten

Het duel tussen Nieuw Buinen en Rolder Boys werd ontsierd door rode kaarten en eindigde in een gelijkspel.

Nieuw Buinen heeft aan het duel met Rolder Boys een punt over gehouden. Daar leek het uiteindelijk niet op uit te draaien, maar in de slotminuten kreeg Nieuw Buinen bij een 0-1 achterstand de gelijkmaker in de schoot geworpen. Daarnaast werd het duel ontsierd door drie rode kaarten, twee voor Rolder Boys en een voor de thuisploeg.

In de eerste helft waren de betere mogelijkheden voor het hogere geklasseerde Rolder Boys, maar de gasten kwamen niet tot scoren. Dat lukte de thuisploeg eveneens niet en dus werd er met de brilstand gerust. Kort na de pauze moesten de gasten verder met tien man nadat Rik de Lange zijn tweede gele kaart en dus rood kreeg voorgeschoteld.

Dat bleek niet de enige rode kaart te zijn, want na iets meer dan een uur spelen mocht ook Jeroen Knol de douche opzoeken na een directe rode kaart. Een tiental minuten later had ook Nieuw Buinen rood te pakken en mocht Thijs Hateboer de kleedkamer op gaan zoeken. Ondanks het overtal voor de thuisploeg scoorde het negental uit Rolde de 0-1 via Niels Stoffers. Daarmee leek de overwinning naar Rolder Boys te gaan, maar in de slotminuten kreeg Mark Schreuder de gelijkmaker op een presenteerblaadje. Schreuder scoorde en bezorgde zo Nieuw Buinen toch nog een punt.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS heeft de eerste overwinning binnen!

Eindelijk was het dan zover. SJS pakte in de twaalfde wedstrijd van het seizoen ...

SETA hard onderuit tegen NKVV

Het was niet eens de grootste nederlaag van SETA in het huidige seizoen, maar ...

Onstwedder Boys onderuit tegen De Fivel

Onstwedder Boys heeft de inhaalwedstrijd tegen De Fivel met 3-1 verloren. Door dit resultaat ...