Sleen geeft Gasselternijveen pak slaag

Een hele forse nederlaag voor Gasselternijveen, dat maar liefst acht treffers moest incasseren.

Gasselternijveen heeft een geweldig pak slaag gekregen in eigen huis. Het bezoekende Sleen walste over de thuisploeg heen en won na een ruststand van 0-5, maar liefst met 1-8 van de Nieveners.

In de eerste helft ging het al volledig mis voor Gasselternijveen, dat toch een heel behoorlijke eerste seizoenshelft achter de rug had. Jasper Ruinemans bracht Sleen al binnen tien minuten spelen aan de leiding. Daarna duurde het wel even voordat er weer gescoord werd, maar in het kwartier voor rust ging het hard met de doelpunten. Eerst was het Jeroen Mens die voor de 0-2 zorgde, waarna opnieuw Ruinemans weer scoorde: 0-3. Marc Dekker en Jacques Koops bepaalden vervolgens de ruststand op 0-5.

Daarmee was de wedstrijd na 45 minuten spelen al beslist, maar ook na rust vielen er nog de nodige treffers te noteren. Weer was het Sleen dat als eerst toesloeg en Arjan Goeree de 0-6 zag scoren. Vervolgens mocht Gasselternijveen nog wel een eretreffer maken en die was weggelegd voor Wessel Koomans. Gebeurd met de doelpunten was het echter nog niet, want Sleen zorgde voor een nog groter pak slaag voor Nieveen. In de slotfase troffen David Siebring en Dekker nogmaals doel, waardoor het treffen in 1-8 eindigde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Pekelder Boys ook geen partij voor Stadskanaal

SC Stadskanaal ging afgelopen zondag op bezoek in Boven Pekela, voor de streekderby tegen ...

Doelman Van Dijk redt punt voor Gieterveen

Gieterveen heeft in de wedstrijd tegen EHS ’85 geen revanche genomen voor de eerste verliespartij ...

Westerwolde wint nipt van rivaal Sellingen

In een meer spannende dan goede derby versloeg Westerwolde vanmiddag naaste rivaal Sellingen met ...